Zorggroep Hoorn

Kelly’s Skin&Feet Care is aangesloten bij zorggroeppedicures Hoorn

Er gaan een aantal dingen veranderen voor u als diabetes Patient. Er veranderen veel dingen in gezondheidszorg. Er wordt steeds minder vergoed en wij gaan het allemaal steeds meer zelf betalen.

Per 1 janauri 2013 zijn heel veel pedicures aangesloten bij een zorggroep. Deze zorggroep valt weer onder de ketenzorg.

Er gaan een aantal zaken voor u veranderen. Het is belangrijk voor u als Diabetes patient dat u staat ingeschreven bij het Diabetes zorgcentrum van Hoorn.

Heeft u Diabetes Type II met een Simms 0, dan verandert er voorlopig niets. U betaald het bedrag van de behandeling aan mij en u stuurt zelf de factuur op naar uw zorgverzekering. De mogelijkheid bestaat dat u nog een vergoeding krijgt, maar het is ook mogelijk dat dit niet gebeurd, dat hangt af van uw aanvullende verzekering.

Heeft u Simms’s 1,2 of 3 dan hoeft u mij niet zelf contant te betalen. Ik zal gelijk de factuur gaan declaren bij het Diabetes zorg centrum.

Simms’s 1 Maximaal 6 standaardbehandelingen
Simms’s 2 Maximaal 7 standaardbehandelingen
Simms’s 3 Maximaal 10 standaardbehandelingen

Ik zal goed bijhouden hoeveel keer u bij mij geweest bent. Als u geen recht meer heeft op een vergoeding zal ik dat op tijd aan u melden. U moet dan zelf de behadenling gaan betalen. Deze krijgt u niet meer vergoed bij uw zorgverzekeraar. U heeft alleen recht op een vergoeding uit de standaardbehandelingen. Voor bv. Orthese, Nagelbeugels, (reparatie) van de nagel d.m.v. gel en voeten creme’s die zal u zelf moeten betalen.

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met mij opnemen.